tempus vita est

Suradnja sa MCS Grupom

Svojim klijentima nudimo cjelovito rješenje i kvalitetnu prateću uslugu održavanja, neophodnu kako bi isporuka rješenja bila u potpunosti prilagođena njihovim zahtjevima. Pružamo maksimalno profesionalnu i stručnu razinu suradnje, od početnog upoznavanja, analize zahtjeva i prijedloga suradnje kroz rješenja u vidu, pa sve do zaključenja ugovora i održavanja takvog odnosa. Uslugu redovnog održavanja programa pružamo kroz podršku Odjela Korisničke podrške, koji visokokvalitetnim načinom pružanja podrške Korisnicima  svakodnevno rješavaju razne upite, prijedloge i primjedbe te na iste promptno reagiraju. Korisnička podrška MCS Grupe na raspolaganju je 0-24 / 7 dana u tjednu, korisnicima pruža dodatnu sigurnost i potporu u radu. Praćenjem najnovijih tehnologija kroz stvaranje novih rješenja  maksimalno se prilagođavamo zahtjevima tržišta i time zadovoljavamo postavljene i očekivane kriterije od strane Korisnika, kao i partnera.

Poboljšavamo kvalitetu naših usluga kroz neprekidan rast pouzdanosti, stručnosti i učinkovitosti s ciljem zadovoljstva klijenata kao i samih zaposlenika. Oni koji žele opstati u informatičkoj industriji dužni su pratiti nove tehnologije i stvarati nova rješenja konstantno, slijediti zahtjeve tržišta i prilagoditi se istima. Upravo zbog toga orijentirali smo se na područja koja najdinamičnije pridonose kvaliteti poslovanja naših klijenata i ostvaruju nove mogućnosti korisnicima.  Naše prednosti kojima se ponosimo i koja nam otvaraju mnoga vrata kod postojećih i potencijalnih korisnika i partnera su:

  • jednostavnost, preglednost, intuitivnost web sučelja (Medicus.Net)
  • dostupnost Medicus.net-u, odnosno pristup podacima s bilo koje lokacije u svijetu
  • centralizirana održavanja i ažuriranja verzija programa i baza podataka te centraliziran backup podataka
  • povezana okolina – LAN, Stalne veze, DSL, Intranet i Internet uz korištenje SSL tehnologije i  VPN
  • vrlo visoka zaštita podataka i zaštita od neovlaštenog pristupa – korištenjem modernih tehnologija i metoda u više nivoa te SmartCard tehnologije
  • 4 visoke razine sigurnosti; komunikacijski kanali, operativni sustavi, baze podataka i aplikacije
  • profesionalnost, stručnost, ljubaznost, preciznost, fleksibilnost na svakom nivou suradnje od strane djelatnika
  • odgovornost prema svakom obliku suradnje i  ne prepuštanje slučaju

Budući da se MCS Grupa opredijelila za specifično područje na tržištu IT industrije i usmjerila svoj razvoj isključivo na podršku u poslovnim procesima orijentiranih na djelatnosti u zdravstvenom sektoru, kompleksnost rješenja zaista je neupitna. Kako bi svakom korisniku pružila stručnu razinu suradnje i u konačnici zadovoljstvo kao ishod te suradnje, MCS Grupa neprestano nudi kvalitetnu prateću uslugu, neophodnu kako bi se isporučeni proizvod uklopio u potrebe i želje korisnika.

MCS Grupa ponosna je na mnogobrojne suradnje s partnerima, postignute razvijanjem partnerskih odnosa kroz osluškivanje potreba i želja klijenata.

Kontakt

MCS Grupa d.o.o.
Zagrebačka cesta 126,
10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: + 385 1 3040-200
Fax: + 385 1 3040-205

E-mail: info@mcs.hr
Lokacija: Kako do nas? (karta)

Newsletter prijava

Val informatizacije zdravstvenih djelatnosti nastavlja se i širi te sve više dolazi do izražaja važnost elektroničke povezanosti sa...

Prijavi se

Pratite nas