tempus vita est

Otvoren twinning projekt za unaprjeđenje preventivnih programa sa Litvom

MCS Grupa je pobijedila na javnom natječaju u Litvi, u organizaciji litavske Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije te se time pridružila Izvođačima na Twinning komponenti projekta “Unaprjeđenje kvalitete provedbe Nacionalnih programa ranog otkrivanja raka”.

Twinning projekt provode Ministarstvo zdravlja Republike Litve, Litavski nacionalni institut za rak, Litavsko sveučilište zdravstvenih znanosti, litavska Središnja agencija za upravljanje projektima te Nacionalni institut za javno zdravlje Republike Slovenije, a partneri su Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske, Hrvatski institut za javno zdravstvo i Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije. Projekt će trajati 12 mjeseci, provodit će ga Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji sa stručnjacima iz Litve i Slovenije, a za njegovu provedbu predviđeno je 609.425,00 EUR iz programa Prijelaznog instrumenta za Hrvatsku.

Povratak na prethodnu stranicu

Kontakt

MCS Grupa d.o.o.
Zagrebačka cesta 126,
10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: + 385 1 3040-200
Fax: + 385 1 3040-205

E-mail: info@mcs.hr
Lokacija: Kako do nas? (karta)

Newsletter prijava

Val informatizacije zdravstvenih djelatnosti nastavlja se i širi te sve više dolazi do izražaja važnost elektroničke povezanosti sa...

Prijavi se

Pratite nas